ASTEROIDI DZ2

 Terveisiä Porvoosta. Syksy on edennyt, tänään 19.10.2023 saimme Porvoossa ensimmäisen lumikuuron, lunta satoi pieni huntu joka suli saman tien. Viime keväänä ihmeteltiin asteroidi DZ2:ta jonka ilmoitettiin olevan mahdollinen uhka maailmallemme, mutta toisin kävi. Asteroidi ohitti kotiplaneettamme hyvin vaarattomasti kaukaa, mutta kuitenkin ilmestymällä muutti kaiken. 

Kuva otettu Kotkan Cairon-ravintolassa Runoillassa, kirjoittaja ja taustalla "Kotkan Ruusu"


Meillä Suomessa vaikuttaa kylmä sota, jonka edelliskerran muistan nuoruudessani. Maailmaloppua ennustava kello näytti silloin viittä minuuttia vaille kaiken loppua, mutta täällä me olemme edelleen. Kyseessä on eiliseen televisiolähetykseen jossa seurasimme presidenttimme haastattelua jossa hän painotti, että edustamamme länsimainen ideologiaa edustaa on 2miljardia:6miljardia osa ihmiskunnasta ja  se 6miljardia yrittää meitä. Mutta me pidetään pintamme ainakin toistaiseksi. Onneksi niissä kuudessa miljardissakin on erilaisia ideologioita jotka peittoavat toisensa aika hyvin.

Porvoon Taidetehtaalla Pan Jianfeng.

Tänä vuonna uutta on että minutkin hyväksyttiin vihdoin Taideyhdistykseen kotikaupungissani. Koetin liittyä sinne aikaisemminkin mutta silloin jäsenhakemukseni jäi huomiotta. Nyt olen sitten oikeasti taiteilija koska kuulun taideyhdistykseen.


Merkittäviä taidenäyttelyitä oli kesällä Porvoon Trinnaale, sekä Taidetehtaan(linkki) näyttelyt sekä Näsin Kartanon(linkki) taide-esitykset.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päädyimme käymään Turkissa tämmöisenä aikana.

Miniloma Hesassa

Teneriffalla auringonpaahteessa